Covid-19 informatie

Daar de Finse overheid nu ingrijpende voorzorgsmaatregelen heeft getroffen om de verspreiding van het Covid-19 virus te remmen, zouden wij graag van deze gelegenheid gebruik maken om u te informeren over de situatie bij Screentec.

De laatste paar weken hebben wij intern al onze hygiene voorschriften voor ons personeel aangescherpt en tot nu toe is de storing voor onze productie capaciteit minimaal gebleven. Wij nemen nu extra maatregelen om onze werknemers zo goed mogelijk te beschermen en gelijktijdig onze productie zo goed mogelijk voort te zetten.

Ons kantoor personeel zal waar en wanneer mogelijk thuis werken en vergadering worden in de eerste instantie per video conferentie gehouden. Sinds begin maart hebben wij al onze internationale reizen stilgelegd en met de sluiting van de grenzen, zal dit waarschijnlijk zo blijven tot aan 13 april, in overeenkomst met de richtlijnen van de Finse overheid.

Wij danken u voor uw begrip en geduld, en hopen dat u en uw naasten gezond en veilig blijven in deze moeilijke tijden.

Mocht u vragen of zorgen hebben, dan kan u telefonisch of per email contact opnemen met Roelof:

Dhr. Roelof C.W. Aalpoel
roelof.aalpoel@nullscreentec.com
Tel. +358 4015 3213 9

‹ Terug naar Blog & Nieuws