Productielijn voor klasse 2 chirurgische maskers aangekomen

De assemblage van de productielijn voor klasse 2 chirurgische maskers is vandaag begonnen bij Screentec Oy 30.06.2020.

 

De machines voor de lijn zijn gisteren (29.06.2020) aangekomen en de assemblage van de lijn is vandaag al vroeg in de ochtend begonnen. Zodra de productielijn klaar is, is het de bedoeling dat deze continu zal draaien om de maskers zo snel mogelijk naar de universiteit’s ziekenhuizen te leveren. Ook zullen wij proberen de productie zodanig op te schalen dat er ook voldoende maskers zullen zijn voor een mogelijke tweede Covid-19 golf.

De eerste maskers zullen worden gemaakt met geïmporteerde materialen, maar de bedoeling is dat deze worden vervangen door materialen van binnenlandse afkomst zodra dit mogelijk is. Het doel hiervan is om zo een volledig Finse bevoorradingsketen te creëren. Hiervoor is er een akkoord gemaakt tussen Screentec en    Suominen Oyj:n om de benodigde materialen te leveren. Het op gang zetten van de productie zal echter gebeuren met de materialen die samen met de machines geleverd zijn. In de tussentijd zal de binnenlandse bevoorradingsketen op gang worden gezet.

 

De productie zal deze maand op gang worden gebracht, dit process zal zorgvuldig aan de hand van strickte kwaliteit’s en veiligheid’s regelgeving gebeuren. Ons doel is om in Augustus de productie van de maskers in volle gang te hebben.

 

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de klasse 2 maskers, neem dan contact met ons op:

Contact Informatie

‹ Terug naar Blog & Nieuws