Screentec doet mee aan het 2020 TechMed Event!

De Universiteit van Twente en het World Trade Centre Twente slaan dit jaar de handen ineen en voegen het Techmed Event en de Medical Device Meetings Twente samen tot een nieuw online event: Het 2020 TechMed Event

2020 is een jaar vol onzekerheid met de ene crisis na de andere. Dit heeft ervoor gezorgd dat de MedTech industrie nu, meer dan ooit, duurzaam en flexibel te werk moet gaan. Bedrijven, ziekenhuizen, kennisinstellingen en andere organisaties hebben over de hele wereld op een nieuwe manier samen moeten werken om de Corona crisis door te komen. Dat communicatie en goede netwerken hierbij van groot belang zijn spreekt voor zichzelf, maar toch is op dit gebied veel ruimte voor verbetering.

In de regio Twente zijn de laatste jaren al veel stappen genomen om samenwerking tussen verschillende belanghouders beter te laten verlopen. Met de opening van het Technisch Medisch Centrum vorig jaar is deze samenwerking ver vooruit gegaan. Twente, een regio die niet alleen plaatselijke expertise in MedTech, BioTech en Pharma heeft, maar ook nog eens op een centraal punt ligt tussen Europese industriële- en technologische centra is een uitstekende plek om nieuwe innovaties en netwerken op gang te zetten.

Ter ere van de opening van het Technisch Medisch Centrum is vorig jaar voor het eerst het TechMed Event gehouden. Het evenement brach niet alleen bedrijven, academici en medisch personeel bij elkaar, maar gaf ook aandacht aan dingen zoals citizen science en andere zogenaamde ‘stakeholders’ op het gebied van medische innovatie. Dit is iets wat nog maar als te weinig gebeurt, niet alleen in Europa maar ook wereldwijd. Het evenement trok bezoekers vanuit heel Europa en had zelfs gasten van de andere kant van de atlantische oceaan.

De Medical Device Meetings waren ook heel succesvol, hier werden verschillende bedrijven uit heel Europa met elkaar gematcht in twee dagen intensive B2B meetings. De huidige situatie voorkomt echter dat er dit jaar opnieuw een evenement in levende lijve gehouden kan worden, dus zijn beide evenementen in een online formaat overgezet!

Screentec zal ook dit jaar van de partij zijn. Het 2020 TechMed event wordt een evenement wat je niet mag missen als je in MedTech, BioTech, eHealth, Medical Robotics of andere innovatieve velden op dit gebied actief bent!

 

Early-bird registratie is er maar t/m 31.7.2020, dus wees er snel bij!

meld je hier aan!

‹ Terug naar Blog & Nieuws