Screentec op de Alihankinta beurs

Sinds begin vorig jaar, heeft de corona-epidemie de normale gang van zaken totaal verstoord. Beurzen werden afgezegd, uitgesteld en in sommige gevallen naar een digitaal formaat omgezet. Nu de wereld zo langzamerhand weer op gang komt, ziet de herfst er rooskleurig uit. Veel van de grote beurzen hebben vermeld dat ze dit najaar weer op de normale, al zij het wat aangepaste, wijze plaats zullen vinden dit jaar. Een van de eerste beurzen die dit doet is de Alihankinta –  de toeleveranciers beurs, in Tampere.

Na vorig jaar eerst uitgesteld en daarna naar een digitaal formaat verplaatst te worden, is Alihankinta terug! De grootste beurs op het gebied van toelevering en industrie in Finland opent volgende maand wederom haar deuren in Tampere. U kan ons vinden bij stand E119 , net als voorgaande jaren. Wij verheugen ons er op om nieuwe en oude klanten en toeleveranciers weer in levende lijve te kunnen ontmoeten.

Mocht u opzoek zijn naar een toeleverancier van membraanschakelaars, fascias, labels, medische electrodes of andere sensoren, kom dat langs bij onze stand! Wil u zeker zijn dat de juiste persoon ter plekke aanwezig is, neem dan contact met ons op, en vraag om een afspraak!

 

 

‹ Terug naar Blog & Nieuws